Про мене

Моє фото
Київ, Ukraine
Доброго часу доби, постійним читачам та гостям мого блогу) Я - Наталія, можна - просто Наташа)) Роблю цікаві речі своїми руками для своєї сім'ї, близьких та друзів) Буду рада всім хто вирішить завітати до мене в блог) Бажаю всім чудового настрою))

понеділок, 25 листопада 2013 р.

Майстерня різдвяних листівок 2013 | Формування написів для тематичних листівок використовуючи штампи. Урок 5

В мене сьогодні мега день по листівках)) Але поставила за ціль вихідними наздогнати графік Майстерні,ось ця листівочка і буде заключною на сьогодні)) 
З цією листівкою в мене окрема історія, спочатку я не прочитавши назву штампа, думала, що то взагалі ялинкова іграшка, і от захотілось її пофарбувати в  зелений колір, а почитавши більш детально текст Яни , я таки дочиталась, що то пудинг, глянула на назву і ву -а -ля, а там таки пудинг))  Фарбувала зелену кульку маркерами, на відміну від попередніх листівок, і на відміну від коричневонького пудинга))  Фарбувала маркерами від Tim Holtz Distress, оскільки в мене лише один набір цих маркерів, то варіантів із відтінками не  було, я просто розфарбовувала одним кольором, а потім формувала тона кольору за допомогою водного пензлика, результат мені дуже сподобався, маркери на багато м"якіше, на відміну від акварельних олівців переходять з одного тону в інший, думаю, що з фото цедобре видно , коричневий пудинг розфарбований акварельними олівцями.


Завданням цього уроку було поєднати штампи з двох, чи більне різних наборів. ООООО це виявилось для мене найскладнішим, наборів українською, чи російською мовою, які б було можна вдало поєднати в мене не виявилось. Я зібрала практично всі свої набори штампів, англійською які в мене були , спочатку хотіла використати лише коричневий пудинг, але на цьому варіанті, ну нічого в мене не тулилось до купи))) Англійська в мене шкільного рівня та ще й 15 річної давності, Дай Боже моїй вчительці англ. мови - Аллі Іванівні,  ще довгих та щасливих років життя!) Спме завдяки їй, я щещось можу розуміти з написаного, при цьому в житті ангійською не користоюсь зовсім, тож розумію я в загальному те що написано значення, тобто, а вже в плані того як це все має бути поєднано лексично , то вже складнувато)) Тож озброївшись гугл перекладачем, щоб  хоч якось воно то все мало якийсь вигляд, хоча знаю, що в нього можуть бути такі прогріхи, що ой-йой-йой)) Та маємо, що маємо)) 
 Отож, я використала і зелений пудинг теж, а що, в наші часи все можливо))), барвники і все таке)) Задумка така пудинги символізують закохану пару, а де є в парах люди апсолютно одинакові? Отож, за звичай закохані відрізняються один від одного, інколи дуже кардинально. От мої пудинги і є символами цих різниць)))  А привітання в моєму варіанті звучить так , що вітання сезону - це любити сьогодні, завтра, завжди. Здається, це основне для закоханої пари)) 
  Дякую, що завітали, що видержали мою писанину, хоча, чесно))), хотіла цей пост зробити коротесеньким))

6 коментарів:

  1. Сначала не поняла,что значит не полный набор маркеров?) Я и не знала,что они еще такими наборами продаются)Я сегодня свои дистресмаркеры тоже в дело пустила)
    Отличный результат получился! А вот про надписи...мне их всегда МАЛО!))))А даже если казалось бы есть нужная,то мне шрифт может разонравиться)))))Или не подходить по стилю к работе)))В общем, я противная тётка))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ООО по поводу маркеров - их у меня всего 5))) Так что некуда разогнаться)) А штампы - мне кажется, что их всегда не хватает, и вроде, новые уже есть, а за новыми хочется еще новее))) И это замкнутый круг)) Я сейчас пытаюсь посидеть на "скрапдиете"))) Не знаю) хватит ли сил)) Я в плане диет - страшно не выдержанная особа))))

      Видалити
    2. Нееее,не поможет))))Я себе каждый раз говорю-ВСЁ,СКРАПДИЕТА!) Ага...до нового релиза штампиков или чернил))))Та и такие диеты не по мне)))Неделю просидела..плюнула сижу жру конфету в 12ночи))))))))))))

      Видалити
    3. Сорвалась))) Заказала резак от Ви Эр мемори новенький,........ну и еще кой чего попутно.... БЛИН! Да и на обыную человеческую)) давно бы пора сесть))) Да и штампов новых хочу)), ..... и украшалок...)), и хочу... , хочу..., хочу))

      Видалити
  2. оригінально вийшло! дійсно, як закохана парочка :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хі, хі, на мене сміх нападає, коли пригадую, як протупила, що то кекс)) тож думаю, що викрутилась із ситуації))), бо ж було шкода втрачати того зеленого красеня))

      Видалити