Про мене

Моє фото
Київ, Ukraine
Доброго часу доби, постійним читачам та гостям мого блогу) Я - Наталія, можна - просто Наташа)) Роблю цікаві речі своїми руками для своєї сім'ї, близьких та друзів) Буду рада всім хто вирішить завітати до мене в блог) Бажаю всім чудового настрою))

понеділок, 25 листопада 2013 р.

Майстерня різдвяних листівок 2013 | Формування композиції поєднуючи декілька різних штампів. Використання підручних засобів для штампування. Тонування фону. Резист ефект. Урок 3

Доброго вечора, мої любі)) Сьогодні я покажу вам листівочку по третьому уроку Майстерні. З кожною новою листівкою, мені це все подобається все більше і більше, та я вирішила спочатку все ж робити аналогічні листівки Яниним, щоб закріпити так би мовити матеріал)), а потім, за наявності часу всеж хочу спробувати зробити якісь свої варіанти по закріпленому матеріалу)) Взагалі, чесно кажучи, не дуже люблю робити , так би мовити, копії, тому, що вважаю, що копія - це завжди копія, роботу автора перевершити не можна, хоча це моя особиста думка) Тож прошу до перегляду:
 Хотіла спочатку зробити верхівки будинків міста, та потім, пішла за своїми відчуттями, Різдво мені більше подобається в селі)) Люблю різдвяні свята в селі, колядки щедрівки, Сам Святий Вечір там набуває зовсім другого значення, і от в мене виштампувалось таке собі своєрідне сільське подвір'я, над яким і мчить наш святковий олень)))
  Для цяток в мене не знайшлось ні папки, ні маски, тож я вийшла із ситуації таким чином, - наробила цяток, за допомогоюгумки на простому механічному олівці)), просто мокала в штемпельну подушечку і хаотично "тицяла" цяточки, потім покрила їх білою пудрою, і вуаля))

На даху є "сніжок" , зроблений пудрою - калейдоскоп від Стампендос, та на жаль, я ще не добрий фотограф, тож відтворити цей ефект мені не вдалось), та в мене ще всепо переду)) Сніжок, доречі, є і на тиночку)) Фотографувати за дня в мене немає змоги, тож і фото вечірні, або ж нічні)) 




Дякую, що завітали) Приєднуйтесь до майстерні дуже цікаво, пізнавально та захопливо)) Всім гарного настрою))

4 коментарі:

  1. і головне як класно викрутилася із ситуації з гумкою! чудове виконання домашнього завдання!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, мені дуже приємно чути схвальний відгук, від самого вчителя!))

      Видалити