Про мене

Моє фото
Київ, Ukraine
Доброго часу доби, постійним читачам та гостям мого блогу) Я - Наталія, можна - просто Наташа)) Роблю цікаві речі своїми руками для своєї сім'ї, близьких та друзів) Буду рада всім хто вирішить завітати до мене в блог) Бажаю всім чудового настрою))

суботу, 23 листопада 2013 р.

Майстерня різдвяних листівок 2013 | Малювання для доповнення відштампованих зображень. Створення акварельних фонів. Урок 2

Доброї ночі, всім, всім, всім!))) Дня 3 мої пташечки чекали свого зоряного часу, коли нарешті вони всядуться на гілочки і будуть наспівувати зимової святкової пісеньки)) І ось нарешті дочекались)) Дякую Яночці за чудовий СП проект, - це так захоплює, вражає, і, що не мало важить - навчає. Дякую Яна!))
 По першому уроку в мене є все таки ще три фони, та я вирішила робити по одній роботі на завдання, щоб поспівати, а за наявності вільного часу, буду робити інші листівочки. ПРошу до перегляду)
 Червону покрила пудрою - Калейдоскоп від Стампендос)), у всіх інших, то тільце, то животик з крильцями, то повністю покриті прозорою пудрою, шкода, що на фото не вдалось мені цього передати)
Напис - теж ембоссінг білою дрібною пудрою, мовна хмарка виізана ножем Спелбіндерс. Дякую, що завітали) Приєднуйтесь до Майстерні Різдвяних листівок), ще є час)) Дякую!!))

2 коментарі:

  1. які ж вони поважні! чудові пташенята!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Яночко)) З цими пташенятами в мене своя їсторія)) - того вечора штампували всі, Поліна навіть папу приєднала до процесу. то в них вже на двох і горобці, і снігурі, і синички були))

      Видалити