Про мене

Моє фото
Київ, Ukraine
Доброго часу доби, постійним читачам та гостям мого блогу) Я - Наталія, можна - просто Наташа)) Роблю цікаві речі своїми руками для своєї сім'ї, близьких та друзів) Буду рада всім хто вирішить завітати до мене в блог) Бажаю всім чудового настрою))

пʼятницю, 22 листопада 2013 р.

Майстерня різдвяних листівок 2013 | Основи штампування. Виготовлення фону за допомогою штампів. Урок 1

Доброго вечора. Як і було заплановано Майстерня розпочала свою роботу 18.11.2013. Та я як завжди запізнююсь, хоч і почала свою роботу 19, та я додаю першу тільки сьогодні) Мені так сподобався процес, що я зробила 4 види відштамповок, розфарібовую я акварельними олівцями, це займає певний час, тому що розфарбовувати потрібно в два етапи спочатку олівцями тоді пезликом, хоча, мене це не засмучує ), а навпаки відволікає  на певний час від справ та дум буденних)) Після роботи можу відвсести до години часу на хоббі, тож  так по-тихеньку релаксуючи кайфую)) Хоч і в списку моїх бажань, мабуть, маркери все таки з"являться)) Я не можу сказати, що Їх там не було, просто тепер там вони будуть написані червоним))) Тож покажу, що в мене вийшло)) та згодом додам ще 3 за цим уроком. Та планую вихідними наздогнати уроки, щоб іти в ногу з ними)) Прошу до перегляду)):

Фото нічне)) Ну на роботі я вдень)) Тож нічого зробити не можу)) Спробувала зробити і тіні і покрила всі подаруночки пудрою-калейдоскоп від Стампендос) Дякую, що завітали))

4 коментарі:

  1. фон вышел замечательный!
    Заходите ко мне на конфетку :)

    ВідповістиВидалити
  2. чудовий фон! сподобалося діагональне розташування подаруночцік - не вертикальне, не горизонтальне, а якраз діагональне. в цьому щось є :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Яна, дуже приємно, що тобісподобалось, саме першим уроком я так захопилася, що зробила окрім цього фону ще 3 здається, тож потрібно іх використати))) Дякую, дуже сподобалось творити разом з Майстерньою!)

      Видалити