Про мене

Моє фото
Київ, Ukraine
Доброго часу доби, постійним читачам та гостям мого блогу) Я - Наталія, можна - просто Наташа)) Роблю цікаві речі своїми руками для своєї сім'ї, близьких та друзів) Буду рада всім хто вирішить завітати до мене в блог) Бажаю всім чудового настрою))

неділю, 14 липня 2013 р.

Альбомчик зимній)))

Доброго часу доби, мої любі)) ДАААААвно мене вже тут не було. Спочатку, не знаходилось часу на публікаціїї, а потім згодом, коли час з"явився зламався комп"ютер, і майже 3 неділі, а це, майже, місяць, я провела без цього блага цивілізації)))
 За цей час, що була відсутня, я закінчила свій альбомчик. який робила в СП з Яною із Зроби Сам(а), початок якого я показувала ось тут. це був мій другий альбомчик, з того часу , як я познайомилась із скрапбукінгом))
 А самий перший, кому цікаво, ось тут))
 Сьогодні я покажу альбомчик повністю, перші сторінки будуть опубліковані повторно, аледля повноти картини вирішила показати фото всіх сторіночок))
 Фото, я не редагувала, оскільки часу цей процес у мене займає багато, а його катастрофічно не вистачає, хоча фото намагалась робити так, щоб їх навіть не потрібно було обрізати
 Отож, досить балаканини, прошу до перегляду)))
































Вийшло дуже багато фото, тому не описую. щоб не втомлювати вас ще балаканиною))
 В роботі активно використовувала набори ножів від Spellbinders:
ножі Address Book
- Ножі Say What
Ножі You Are Here
Ножі Charmed I'm Sure
Ножі Blossom Tags and Accents
Хочу прийняти участь у розіграші ножів, в честь Релізу Spellbinders до літньої виставки CHA 2013. хоча - це посилання потрібно було додати відразу, я злегка не дочитала, додаю лише на наступний день)))
Дякую за перегляд))


2 коментарі:

  1. класно, освіжив твій альбомчик серед цієï спеки)))) тааак мені сподобалась прозора обкладинка,і взагалі оформлення, дуже кльово виглядає!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Таня, так)))) Зробила його вже давно, а ось тільки додала в блог, щось у мене з цим тугенько)))
      Є ще один. вже літній, маю надію, що ближче до зими додам, з моїми то темпами))))

      Видалити