Про мене

Моє фото
Київ, Ukraine
Доброго часу доби, постійним читачам та гостям мого блогу) Я - Наталія, можна - просто Наташа)) Роблю цікаві речі своїми руками для своєї сім'ї, близьких та друзів) Буду рада всім хто вирішить завітати до мене в блог) Бажаю всім чудового настрою))

пʼятницю, 3 травня 2013 р.

СП разом з Яною із блогу Зроби Сам(а)

Доброго часу доби, всім, хто завітав до мене. Я сьогодні нарешті наздогнала, те , що пропустила в СП  з Яною. Початок ось тут. А це нарешті наздогнала, буде багато фото, оскільки я показала тільки 1 етап, а в цьому пості буде 2, 3, 4 і 5 етапи:) Отже, прошу до перегляду:
Обкладинка

Внутрішня частина обкладинки

Перша сторінка


а тепер її деталі



Тепер відкриваємо конвертик 1 сторінки:)


В середині, майже, таке ж фото, як і на сторінці, з різницею в 1 кадр, але все ж відрізняється від попередньої:)
І задню частину вставки оформила, негативом від вирізаної деталі
2 та 3 сторінка, які утворюють перший розворот, є дещо подібними:)
А тепер детальки 2 сторінки:)


Тепер 3 сторінка:
І її детальки:)

А в середині тег з журналінгом, для його виготовлення використала також негатив, від вирізаної деталі, яку використала на сторінці, яку наклеїла на білий аркуш, який замазала чорнилками, та виштампувала 2 фотика:)

В цілому, я задоволена, було дуже не просто не наліпити масу всього зайвого, хоча обкладинка не змогла все таки стримати мого потягу, а от на сторінках вже працювала над своєю слабістю:)
Спасибі, що завітали до мене на сторіночку:)

8 коментарів:

  1. О здорово то как,а я вот только слежу за проэктом )

    ВідповістиВидалити
  2. Очень интересный, и столько деталек, класс!

    ВідповістиВидалити
  3. чудово виходить! мені дуже подобаються усі ці вирізані на машинці елементи! побачила один такий, що я ніколи не використовувала (завжди думала, що він погано виглядатиме), тепер бачу що помилялася - виглядає чудово!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ЮХУУУ:))) Дякую, Яночко, як приємно, що ти до мене завітала:)))!! Так, машинка це щось, а всі детальки вражають, при чому без тиснення вони виглядають по одному, а з ним зовсім по іншому. Я тепер сама собі заздрю, що маю таке диво техніки:)))) А як малеча любить її крутити:))) А що за елемент, просто так заради цікавості?:) ДЯКУЮ!!!:)))

      Видалити
    2. це ось цей http://1.bp.blogspot.com/-kCvxz_--CrM/UYOhPM3IbAI/AAAAAAAABDI/OR04qxMfyxg/s1600/IMG_1593.jpg, я собі його зовсім по іншому уявляла

      Видалити
    3. Так він мені теж сподобався, тільки саме так, коли папір зігнутий, а не, коли деталь вирізана з усіх чотирьох сторін:) Дякую:)

      Видалити