Про мене

Моє фото
Київ, Ukraine
Доброго часу доби, постійним читачам та гостям мого блогу) Я - Наталія, можна - просто Наташа)) Роблю цікаві речі своїми руками для своєї сім'ї, близьких та друзів) Буду рада всім хто вирішить завітати до мене в блог) Бажаю всім чудового настрою))

суботу, 6 грудня 2014 р.

Майстерня Різдвяних Листівок 2014 рік!!))

Доброго чудового зимового дня, мої любі!) Так так так саме та сама майстерня, в якій ми мали нагоду приймати участь минулого року, в цьому році стартувала майстерня 2014!)) Я, звичайно,не могла пройти осторонь, оскільки разом із Зроби Сама(А) та за МК чудової Яночки, ці уроки дуже заохочують тим більше в такій чудовій компанії дівчат - рукодільниць!) Я дуже довго збиралась пофотографувати свої роботи, бо робити я встигала їх в руслі, а от фото - то щось для мене СТРАШНЕ)))) Так так, так, коли справа йде ближче до фото, то на мене нападає ступор, ну не фотограф я))) Та все ж.... Зібравшись із силами...., ,  коли вже відступати практично нікуди))), Наталочко, рушай, сказала я собі)) Буду все тулити одним постом, бо то буде вже недоречно дрібнити то все на дні, не бачу в тому сенсу, коли вже все зроблено аж до 8 дня))
 То....   ж .... барабанний бій....

День 1:

Одношарові листівки:

 Що це таке? Назва говорить сама за себе. Це листівки, які складаються лише з одного шару (картону). Усе інше (штампування чи невеличкі прикраси) знаходяться безпосередньо на цьому єдиному шарі картону.
Такі листівки є ідеальними для пересилання поштою. Вони не об’ємні, не містять величезної кількості прикрас і головне, вони легкі, що значно зменшує вартість пересилки, особливо до іншої країни. 
 Я зробила всі 3 варіанти листівок, ну чого дріб'язкувати))) Тим паче, що мені завжди важко зупинитись в оформленні, завжди хочеться додати ще чогось, і ще чогось, а оскільки тут у додаванні оформлення я була обмежена, то я вирішила не обмежувати себе в кількості листівок)) Ось і вони:





День 2:

Одношарові листівки:

Ви , думаєте цього дня було менш цікаво? А от і не правда, бо  цього дня ми творили чудові листівочки з віночками. В мене їх вийшло теж 2, ось вони мої дорогесенькі, як же я їх ніжно полюбила)))






 День 3:

Листівки із відштампованим фоном:

на відштампованих фонах завжди, за бажанням, можна нашарувати багато елементів і зробити такі листівки багатошаровими.

В цей день, я здається, передала куті меду із кількістю гірлянд, та як тут можна зупинитись???)) Може, ви мені скажете))??


Ось тут я обробила їх пудрою-калейдоскопом, щоправда з мене фотограф ще той, то в результаті на фото поганенько видно, що вони блищать, але я старалась)))  чесно))






А як же мені до смаку ось ця, із сніжинками, вона така чудова))


День 4:

Листівки із відштампованим фоном:

 Сьогодні в продовження 3-го дня були листівки із відштампованим фоном, та наряджали ми Новорічну ялинку, так , так, не рано, ні)) Вся в  бантиках, пребантиках))) Ось так прибрана моя)))):





 А сніжинки... ми їх пришили, щоб вони рівнесенько полягали рядочками і нікуди вже не ділись та не розвіялись)):



День 5:

Менше = Більше.  Скрап папір у CAS листівках:

Тут все зрозуміло, ми почали додавати папір до листівок, скрап папір))), бо в попередніх роботах ми обходились без нього)), як не дивно, правда ж, ну для мене так точно, я раніше думала, що в скрапі без скрап паперу нікуди))) Та це зовсім інша тема)) 
 Оскільки сірої пудри для ембосінгу в мене не було в наявності, я використала срібне чорнило та прозору пудру для ембосінгу, та результат мені сподобався,  чорнило виявилось таким жирненьким))), що моя пудрочка від серединки попливла до краєчків написів та зірочок, і вони від цього тільки ще дужче замерехтіли, прямо як живі)) Та їх мерехтіння на фото мені не вдалось передати)))



А друга просто за допомогою гарячого ембосінгу червоною пудрою, і теж гарненька))





 Папір я вибирала такий , щоб контрастував із основним відштампованим кольором 


День 6:

Менше = Більше.  Скрап папір у CAS листівках:

Цього дня ми додавали папір і зверху і знизу, та штампували написи і горизонтальні і діагональні)) Мені так сподобалися ті, що відштамповані по діагоналі)) Що я їх обидві зробила з таким чином розташованим написом))







А ще мені дуже до вподоби ось ця із гірляндочками, напис ніби на першому поверсі листівочки, так подобається даний ефект))




День 7:

Комбінування та накладання штампів:

Сьогодні ми будемо говорити про комбінування та накладання штампів, а також про використання різних кольорів чорнил.
Цього дня в мене виникла проблемка))... яка вилилась у ще одну листівку)) Я так примірялася, щоб відштампувати напис, що мій блок із штампом вилетів із рук, перестаралась одним словом)) Та завдяки цьому у мене виникла ідея ще однієї листівки, що я і швиденько втілила в життя)) Мені подобається(ось так не скромно)), а вам?)






Та ще є 2 ось такі чудові по завданню)) Дівчатонька, я від них балдю)))



Особливо від світленької))))





 Ну я ще понатицювала зірочок)) ... вони ж такі гарненькі)), бити би мене по руках, та ніхто з домашніх не знає, що я щось зайве тулю, ото ж буду не бита, що не може не потішити))

День 8:

Листівки із оригінальною кольоровою гамою:

Цього дня ми творили листівки не з традиційною кольоровою гамою, притаманною для Нового року. Тобто, не в червоних, зелених, білих, голубих  тонах, а й дещо інших) Цікаво? То ж прошу)" лямпочки" - в студію))) :
Фіолетові:


                                                            та рожеві:


Я їх прикрасила глосі акцентом, щоб вони прям зовсім скляними стали.

А ще, а ще - у мене катастрофа( - закінчився білий картон, що йшов в наборі, і останні листівки в мене на акварельному., знайшла правда в своїх запасах ще один такий аркушик, що брала раніше, то ще на 2 буде))



 Ось такої краси я натворила)), дякуючи чарівним МК від Яни Смакули .
 Розумію, що пізновато припрошую, та все ж - хто ще не з нами, давайте до нас!!)) Тут так цікаво!!))
Сьогодні потратила пів дня на фотографування, обробку та викладання фото в блог))), почуваюся героєм)) Це титанічний труд)) Да, да я їх обробляла, розумію, що багато хто посміхнеться з моєї обробки , та я старалась, чесно, чесно)
 Висловлюю глибоку повагу та пошану всім тим, хто мав мужність, витримку та терпіння додивитись та дочитати мої муки  старання до кінця)))
 Бажаю всім: мирного неба, міцного здоров'я, гарного настрою , всім цьомки, пока, пока!)))

2 коментарі:

  1. охохо! яка краса! день 7 перша листівка моя улюблена! домашнє завдання виконано на 5 з +! молодець!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Яночко, дуже, дуже, дуже приємненько читати схвальний відгук від самого маестро!) І щиро дякую за чудові МК, я від них просто в захваті!))

      Видалити