Про мене

Моє фото
Київ, Ukraine
Доброго часу доби, постійним читачам та гостям мого блогу) Я - Наталія, можна - просто Наташа)) Роблю цікаві речі своїми руками для своєї сім'ї, близьких та друзів) Буду рада всім хто вирішить завітати до мене в блог) Бажаю всім чудового настрою))

середу, 5 лютого 2014 р.

СП. Скрап-кухня.1й етап - Підготовчий.

Доброго часу доби!) Я до вас сьогодні із постом про СП в блозі Happy Scrap Moments Спільний проект буде вести чудова дівчина Нюта.
 Я зібрала кардсток, залишки паперу від кулінарного набору від ЕР, хоча, думаю, що можливо, заміню його на інший або робитиму 2 блокноти. , зістарений папір в каві, різні гудзички, чашечки, чайничок, гудзички, шнурки, кільця одні з представлених,  кольорова резинка, негатив від чипборду, штампи(ось тут в мене засада, як виявилось, кулінарних в мене досить мало)) Тканину додам згодом, бо не впевнена, що щось із моїх запасів підійде)) Ну і власне кажучи фото моїх матеріалів:
 Для магніта: кардсток, блок стікерів, магнітна стрічка, хочу картинку ще та принтер так і не поремонтували(, можливо встигнуть, і аркуші паперу теж хотілось би роздрукувати якимись кулінарними шаблончиками))
Трішки детальніше:
 Штампики:
 Гудзички:
 Шнурочки, резиночка:
 Магнітна стрічка, чипборт, вірніше ,- його негатив, кільця:
 Чашечки, фруктики
 І власне кажучи - тонований папір, ще не проутюжений))
Бажаю всім чудово провести час за рукоділлям, і спасибі організаторам за чудову ідею, тим більше МК від Нюти, справжнього Гуру кулінарчиків та просто позитивчика - це щось!)

4 коментарі:

  1. Ууу, штампов сколько кулинарных! Здорово! Я вообще мимо штампов пройти не могу, хотя использую не так часто. Но покупаю бесконечно, и всегда хочу еще

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да насобиралось немножко)) На мой взгляд и не на столько много, а наоборото очень мало. Или это постоянное чувство в скрапе, что чего-то не хватает))?...

      Видалити