Про мене

Моє фото
Київ, Ukraine
Доброго часу доби, постійним читачам та гостям мого блогу) Я - Наталія, можна - просто Наташа)) Роблю цікаві речі своїми руками для своєї сім'ї, близьких та друзів) Буду рада всім хто вирішить завітати до мене в блог) Бажаю всім чудового настрою))

суботу, 20 липня 2013 р.

Мій виграш))))))))))))) І багато балаканини)))

 Коротенька передмова: до цього ось часу "Х", я глибоко була впевнена в тому, що фортуна і я - це речі не сумісні)))) Як же я була здивована. коли побачила номер 83, в результаті рендома))))
 Отже з нагоди  Релізу Spellbinders до літньої виставки CHA 2013, розігрувався в блозі Зроби Сам(а), набір ножів від Spellbindersя ких ще й навіть немає в продажу. І ось цією щасливою власницею ножів стала саме я)))))) Моїй радості не було меж, і було навіть якось трішечки не зручно))  Ще розкажу. як саме я про це дізналась: Моя донечка захворіла, і вже другу добу в неї була висока температура, і от серед ночі сидячи біля неї для, а в неї навіть після нурофена з анальгіном температура все ж не падала, в таких ситуаціях, я намагаюсь себе держати в руках, щоб не панікувати, а тут я вже була. майже на межі. адже ліки дала ще 2 години назад, при цьому активно обтирала і прикладала до неї примочки з оцетом, я думаю. матері зрозуміють мене, що можна відчувати в такі хвилини, в моєму випадку години(  І от, що остаточно не знесло дах, думаю, зайду но я  до Яни в блог з телефону, подивлюсь на різну красу. можливо, трішечки вдасться відволіктись. Зайшла, дивлюсь- є розіграш, відкриваю , а сама думаю, ото буде прикол, якщо я переможець, хоча на підсвідомому рівні розумію. що то з області фантастики)))) І ФАНТАСТИКА таки реалізувалась))))), моїй радості не було меж, я подумала. що можливо, це добрий знак, і Поліночка піде на поправку) І щастя таки сталось, на ранок температура нормалізувалась, і Поліночка пішла на поправку)).
 І потім на слідуючий день, я вже забрала свої ножі з пошти, іот після такої довгої розповіді нарешті покажу, які ж саме ножі мені попали)))
Ножі, які вирізають мереживні серветочки)),
приклади робіт з ними представлені Яною в блозі Зроби Сам(а)
 І я вирішила показати ще , які серветочки вони вирізають. можу сказати лише одне - вони чудові))) Ось цей чудовий набір))

 Те, що вийшло в мене вирізати, навіть папір для випічки чудовий вигляд має))





Ось така краса))), а як вони вам?))
 Дякую, що завітали)) 

2 коментарі:

  1. Поздравляю ещё и здесь :) Это правда классный подарок.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо)) Муж на меня , как на сумашедшую смотрит, не может человек понять, ну почему столько эмоций уже спустя который день)))

      Видалити