понеділок, 9 березня 2015 р.

БлогХоп від Spellbinders в Україні

Доброго весняного ранку всім, мої любі. Вітаю всіх дівчаток, дівчат, жінок, бабусь з  8 березня. Бажаю, щоб у вашому житті  були тільки посмішки, щоб здоров'я було міцним, а небо над головою мирним та сонячнм!))) 
  Сьгодні хочу запросити вас на Блог Хоп від  Spellbinders UA. Де вся дизайн команда, створила неймовірну красу   із ножами для виготовленні квітів Create A Flower від Spellbinders! Завітайте беспосередньо на сторінку Spellbinders UA та в блоги всієї дизайн команди. Я думаю, що ви одержите масу задоволення від подорожі по блогах та від чудових квітів, які представили дівчата. Та це ще не все: Завдяки цьому Блог Хопу ми всі матимемо можливість виграти один з цих чудових ножів!))) 
Подарунки з нагоди весняного блог хопу від Spellbinders UA!
три набори ножів create a flower Sunflower, Daisy, rose
Щоб взяти участь у розіграші подарунку, будь ласка, розмістіть у своєму блозі та/або соціальній мережі запис про наш блог хоп, банер блог хопу, дайте посилання на Spellbinders UA www.spellbinders.com.ua та розкажіть нам яка із показаних квітів є вашою улюбленою!

Посилання приймаються до 13-го березня включно. Переможець буде оголошений 16-го березня на сайті Spellbinders UA.

В розіграші подарунку можуть приймати участь лише жителі України. Подарунок буде надіслано за кошти Spellbinders UA на вказану переможцем адресу по Україні. 
    До цього всього можу додати лише одне)) Із представлених квітів моя улюблена це - хризантема))). Хоча, якщо копнути глибше, то не улюблених квітів у мене немає!)) Просто одні подобаються більше, другі менше, одні подобаються своєю неземною красою, інші -  п'янким неповторним ароматом, треті приваблюють своєю недоторканістю, інші простотою і неповторністю. На завершення можу сказати, що всі квіти неповторні, красиві, ароматні, незабутні - просто кожна має свою родзиночку, і чим відрізняєтьсявід всіх інших. Та мова сьогодні про квіти , які зробила дизайн команда Spellbinders, завітайте, пройдіться блогами, зробіть свій вибір, полюбуйтесь представленою красою!))  Бажаю всім УСПІХУ!!)) 

Немає коментарів:

Дописати коментар